iNELS Matter

Matter eszközök

Fedezd fel a professzionális Matter eszközeinket!

matter-background

 

 

 A Matter egy új intelligens otthoni szabvány, amelyet az Apple, a Google, az Amazon, a Samsung és mások azért hoztak létre, hogy megkönnyítsék az intelligens otthonok használatát. Ez egy közös kommunikációs protokoll, amelyet az okosotthon-eszközök gyártói használhatnak a kütyükben, hogy biztosak lehessenek abban, hogy azok más eszközökkel és az összes nagy okosotthon-platformmal működnek.

 

Bemutatjuk az úttörőt

Az első Matter vezeték nélküli kapcsoló már elérhető a piacon! Frissítse fel intelligens otthonát csúcstechnológiával.

rfwb_base_2-preview

button_mutasd-a-termeket

 

Tegye biztonságossá ingatlanát, automatizáljon funkciókat otthonában. Erről szólnak a Matter érzékelők!

Ablak-, ajtó- és helyiségérzékelők. Csak olvassa be a QR-kódot, és máris védelem alatt áll.

 

3-1

button_mutasd-a-termeket

line-divider-transparent-3

Gyakran ismételt kérdések:

Mi az a Matter?

A Matter egy univerzális protokoll, amely lehetővé teszi az intelligens otthoni eszközök zökkenőmentes integrációját különböző alkalmazásokkal, például a HomeKit, a Samsung SmartThings vagy az Amazon alkalmazással. Fedezze fel a Matter sokoldalúságát az intelligens lakókörnyezet fokozott csatlakoztathatósága érdekében.

Mire van szükségem a Matter készülékek otthoni beállításához?

Szükséged lesz egy határkeresztező routerre, például a HomePodra vagy a Google Nestre, és egy otthoni Wi-Fi hálózatra, amely támogatja az IPV6 protokollt. Biztosítsa a zökkenőmentes csatlakozást Matter-eszközei számára ezekkel az alapvető követelményekkel.

Milyen funkciókat állíthatok be a Matter eszközökön?

Bár a Matter-eszközök elsősorban a világítás és más készülékek kapcsolására és fényerőszabályozására szolgálnak, a fűtésvezérlés és a különböző érzékelőkkel való kommunikáció is konfigurálható. Fedezze fel a Matter eszközök sokoldalú funkcióit a testreszabott intelligens otthoni élményekért.